Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху спортн

Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху спортн

Мнениеот tuvana » Вто Юли 02, 2019 3:29 pm

Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху спортни
Рискът е важно за понижаване на

Залози в букмейкър предполагат определени рискове, които не са застраховани както начинаещи, така и професионални бетторы. Разликата между тези играчи се състои в това, че професионалните бетторы знаят различни начини за намаляване на риска, както за начинаещи, те неведомы. Помислете за варианти за намаляване на риска в проценти:

Открийте за себе си финансовата стратегия на управление на банката.
Грамотен управление на банката не може да осигури беттору доход, но загубата на средства ще спаднат значително, ако играчът ще се играе по предварително определената финансова стратегия.
Залози за обратен резултат.
Професионални бетторы изключително не се препоръчва да правите такъв залог, но понякога те са просто необходими. Например, ако сте анализира шансовете на отбори и са залог за една от тях, а преди мача контузи на тренировка получава ключов футболист на този отбор. Или да сте направили залог на тотал повече, както по-късно разбрах, че играта, по някаква причина да пропусне централен голеадор екип. По-добре в такива случаи да се направи обратна залог и излезе с минимални загуби, отколкото да рискуват цялата сума на залога.
Не правете залози на пазари с голям брой възможности.
Дори и да изберете сполучлив пазар от трите резултати е доста лесно, да не говорим за такива пазари, като точен резултат, където букмейкър понякога предлага повече от 10 възможности за избор. Ако заложите на резултата, след това се опитайте да избират не между пазарите 1-X-2, а между пазарите 1-X2, 1X-2 или 12-X.
Поставяйте с коефициенти.
Ако предпочитате да залагате на аутсайдерите, правете ги с положителна коефициенти. Вие не само подстрахуете себе си, но и намаляване на марж на букмейкъра (за високите котировки маржин букмейкър обикновено се увеличава).
Гребане между риск и наградойНе поставяйте на бързи влакове.
Шансовете да експресна цени не са съпоставими с това риск, който те носят.
Определете за себе си максимална сума на залози на ден.
Про игра ва-банка, и изобщо не си струва да мисля. Например, ако вашата банка е равен на 100 долара, след това на максимум в продължение на деня правете залози за 8$. Така се предпази от емоционална игра, след като загуби.
Не поставяйте в кавички, по-долу 1.20 и над 5.00.
Марж на тези пазари е значително по-висока. Най-оптимални коефициенти за залози се считат за котировки в рамките на 1.50-2.50.
Не поставяйте грешки в букмейкър линия.
Тази полза, която можете да получите от тези проценти, не може да закрие риск да бъдат блокирани букмейкър.
Изход
Нито един беттор не може напълно да се предпазите от риска в проценти, но тяхното минимизиране под силите на всеки от играчите. Важно е в проценти не се вземат молниеносных решения и винаги да действат максимално собранно.
tuvana
 
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Юли 02, 2019 3:26 pm

Re: Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху сп

Мнениеот sofo4ka » Сря Юли 03, 2019 9:40 am

Съгласен съм с автора на темата. Спортни залагания https://22betmirrors.site/bg-page.html рисковано занятие. Всеки залог на залагащ е изложен на риск и може да бъде загубен. Разликата между успешни играчи и аматьори е, че професионалистите използват всякакви начини за намаляване на риска. Повечето начинаещи не знаят за тях, така че днес ще обясня най-популярните методи за минимизиране на рисковете при залаганията. За положителен резултат не е достатъчно да се направи успешен залог. В битка с букмейкъра трябва да разберем, че рискът първоначално е бил включен в границите на котировките и самата линия. Въпреки това често е възможно да се сведе до минимум рискът от сливане на банката, просто трябва правилно да разглобите събития и да управлявате правилно вашите финанси. Това са само няколко точки, но има и други. Стратегията на играта също намалява рисковете, но има толкова много, че е трудно да се разбере всичко. Тук вече е за всеки индивидуално, но най-подходящ е детайлен анализ на мачовете. Има много други, но те изискват повече време и пари в банката.
Избягвайте дълги експресни влакове.
Експертите не се опитват изобщо да използват експресни влакове, защото не е печелившо от математическа гледна точка, маржът се увеличава. В допълнение, шансовете за успех с всяко добавено събитие са намалени, дори ако това се случи с висока степен на вероятност.
sofo4ka
 
Мнения: 6
Регистриран на: Сря Юли 03, 2019 9:09 am

Re: Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху сп

Мнениеот arthur » Сря Юли 03, 2019 11:24 am

I really liked the topic of minimizing the risks in sports betting in online casinos. Minimal risk betting strategies are designed for beginner players who are just learning to bet and are looking for strategies that will protect the bank from merging. Ideally, in order to minimize our risks, you can bet on the “delayed” express. Instead of collecting the express before the start of the mast, you can do it live.
arthur
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Юли 03, 2019 11:09 am

Re: Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху сп

Мнениеот sofo4ka » Сря Юли 03, 2019 12:39 pm

arthur! Ние обикновено говорим за залозите в букмейкъра. Всеки залог на залагащ е изложен на риск и може да бъде загубен. Разликата между успешни играчи и аматьори е, че професионалистите използват всякакви начини за намаляване на риска. Повечето начинаещи не знаят за тях, така че днес ще обясня най-популярните методи за минимизиране на рисковете при залаганията. Експертите не се опитват изобщо да използват експресни влакове, защото не е печелившо от математическа гледна точка, маржът се увеличава. В допълнение, шансовете за успех с всяко добавено събитие са намалени, дори ако това се случи с висока степен на вероятност.
sofo4ka
 
Мнения: 6
Регистриран на: Сря Юли 03, 2019 9:09 am

Re: Като се сведат до минимум рисковете в залагания върху сп

Мнениеот varav444 » Сря Юли 03, 2019 6:38 pm

Cash bets on a particular outcome of sports competitions existed in ancient times and were considered more a type of gambling than financial activity. Recently, however, investment in sports betting has become a very popular way of investing money and bookmakers who are among the leaders in terms of turnover of funds by the nature of their activities are approaching the stock exchanges.
varav444
 
Мнения: 6
Регистриран на: Сря Юли 03, 2019 6:29 pm


Назад към SportsBook

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron